Om oss


Prosessventiler AS er en ledende selskapsgruppe i Norge innen leveranser og service av høykvalitets ventiler til krevende markeder som olje & gass, både on -/og offshore, petrokjemisk industri, farmasøytisk industri, papir industri, energi sektoren, skipsbygging, vann & avløp, samt annen prosessindustri. Selskapet ble etablert i 1998, og er i dag lokalisert med hovedkontor i Oslo.

I tillegg har konsernet datterselskap i Sverige og Frankrike. Gjennom vårt grundige arbeid siden etableringen, og en kundeorientert holdning, løser vi våre kunders ønsker og krav, enten det er store kompliserte prosjekter med høy grad av ”engineering” og store krav til dokumentasjon, eller det er dag til dag leveranser fra vårt 1200 kvm store lager og distribusjonssenter ved vårt hovedkontor.

I tillegg til salg, engineering og prosjektgjennomføring, utføres service og vedlikehold, både ved vårt serviceverksted på Kolbotn, og ved vårt datterselskap i Arboga, Sverige, Engelsbergs Ventil & Pumpservice AB.

Produksjon av ventiler i rustfritt stål og eksotiske materialer, som bl.a. duplex, superduplex, titan, hastelloy, 6MO og Inconnel 625, skjer i datterselskapet Engelsbergs Ventiler AB, i Ängelsberg, Sverige. I Engelsbergs Ventiler har vi i de seneste år investert i moderne maskinpark og fornying av lokalene.

 

 

 

 

 

© 2017 PROSESSVENTILER AS / ENGINEERS AND VALVES SPECIALISTS