Markedsområder

Skipsbygging og marin sektor

Norge har en sterk internasjonal posisjon innen shipping, og næringen har gjennom lang tid vært spesielt viktig for norsk økonomi. Norske redere, skipsbyggere og klasseselskaper har alltid stilt de høyeste krav til leverandører til den marine sektor. Prosessventiler Gruppen kan levere enkeltventiler eller hele pakker både for nybygg og vedlikehold.

Ofte skjer våre leveranser gjennom forhandlere og distributører. Med et rikholdig lager, og høy kompetanse på sine medarbeidere, er Prosessventiler AS i stand til å holde en høy servicegrad overfor næringen.

Vi leverer


Prosessventiler AS er en ledende leverandør av ventiler og ventiltilbehør i det norske markedet. Både det å utvikle en ledende posisjon, og ikke minst det å bevare en slik posisjon, krever at vi har samarbeidspartnere av ypperste kvalitet. Uansett om våre kunder opererer innen olje & gass virksomhet on-og/eller offshore, energisektoren, prosessindustri av ulike slag, vann- og avløpssektoren, eller innen shipping, så kan Prosessventiler AS tilby produkter fra kvalitetsleverandør fra hele verden. Hver for seg representerer de det ypperste på sine spesialområder, og sammen med vår egen ekspertise setter de oss i stand til å øke våre kunders effektivitet. Gjennom mange års samarbeid er det utviklet relasjoner som gir unike fordeler når det gjelder å finne de beste løsninger, uansett applikasjon.

     

 

© 2017 PROSESSVENTILER AS / ENGINEERS AND VALVES SPECIALISTS