Markedsområder

Annen energi og kraftproduksjon

Etterspørselen etter kraft forventes å øke framover i de fleste områder i verden. Med sitt omfattende produktsortiment er Prosessventiler Gruppen i stand til å tilby løsninger for en rekke applikasjoner innen dette felt.

Sammen med våre datterselskap og samarbeidspartnere leverer selskapet løsninger til tradisjonell vannkraft, atomkraftverk og kullkraftverk.

Vi leverer


Prosessventiler AS er en ledende leverandør av ventiler og ventiltilbehør i det norske markedet. Både det å utvikle en ledende posisjon, og ikke minst det å bevare en slik posisjon, krever at vi har samarbeidspartnere av ypperste kvalitet. Uansett om våre kunder opererer innen olje & gass virksomhet on-og/eller offshore, energisektoren, prosessindustri av ulike slag, vann- og avløpssektoren, eller innen shipping, så kan Prosessventiler AS tilby produkter fra kvalitetsleverandør fra hele verden. Hver for seg representerer de det ypperste på sine spesialområder, og sammen med vår egen ekspertise setter de oss i stand til å øke våre kunders effektivitet. Gjennom mange års samarbeid er det utviklet relasjoner som gir unike fordeler når det gjelder å finne de beste løsninger, uansett applikasjon.

     

 

© 2017 PROSESSVENTILER AS / ENGINEERS AND VALVES SPECIALISTS